Home / 0
Laden Evenementen
31
augustus

31 augustus 2019 | I Love Kinky day 2

31 augustus @ 21:00 - 23:59
Laan van Duuring 1
Breukelen, Utrecht 3621 LH Nederland

══════ I LOVE KINKY “ENTER THE GALAXY” ═════════
════════════EXTENDED EDITION══════════════

‘’Space: the final frontier. These are the Kinksters of I Love Kinky. Its four year mission: to explore new worlds. To seek out new life and other lovers of a kinky lifestyle. To boldly go where no man has gone before ’’ I Love Kinky Team

Ben jij klaar om je horizon te verbreden? Wij in ieder geval zeker en dat gaan we deze editie dan ook doen! De feesten van I Love Kinky in club Organza zijn altijd uitverkocht. Om al onze bezoekers de kans geven om deze spectaculaire 16e editie mee te maken hebben wij besloten om I Love Kinky 2 zaterdagen achter elkaar te organiseren. Zo krijgt iedereen de kans om erbij te zijn!
Maar let op, er is een grote kans dat beide dagen uitverkocht raken dus wees er ook nu weer op tijd bij.

▬▬▬▬ “ENTER THE GALAXY” IN CLUB ORGANZA ▬▬▬▬

Club Organza wordt omgetoverd tot een ware science fiction stad waar alles mogelijk is. Geef je fantasie de vrije hand en stap met ons mee in een nieuwe dimensie, een kinky Matrix die je niet snel zult vergeten!
Speciaal voor I Love Kinky zijn er in Organza twee verschillende dancearea’s ingericht. In de main area staan een danskooi en een danspaal en is er een verhoogde dansvloer met spiegelwand. In de 2e dance area, tevens rookruimte, zijn diverse lounge zitjes aanwezig.
Club Organza is van alle gemakken voorzien: lockers, luxe, ruime en speciaal voor ILK discreet ingerichte speelruimtes, een compleet ingerichte BDSM ruimte en douches. Bij Organza wordt gewerkt met een Paycard systeem, dus geen gedoe met muntjes. Het tegoed wat je op je kaart zet blijft op je kaart staan t/m 2 jaar na je laatste bezoek aan Organza! Parkeren bij club Organza is gratis. Rijden onder invloed is een persoonlijke keuze, hier kunnen zowel club Organza als I Love Kinky niet verantwoordelijk voor worden gehouden! Zorg dat er altijd iemand de BOB is en rij veilig!

▬▬▬▬ DRESSCODE ▬▬▬▬
I Love Kinky staat voor jouw fantasie, jouw fetisj en jouw gevoel voor bdsm.
Wij willen benadrukken dat alleen Lak, (imitatie-)leer, latex,
metal, rubber, neopreen, pvc, bodypaint, bondage of bodytaping welkom is, maar als je deze outfit binnen deze dresscode regels op ons thema wilt aanpassen dan vinden wij dat te gek!

▬▬▬▬ TICKETS EN INFO ▬▬▬▬
De wensen van onze bezoekers zijn voor ons de belangrijkste leidraad. Betrouwbaarheid, respect, tolerantie en discretie zijn onze belangrijkste steekwoorden. Mensen van alle seksuele geaardheden zijn bij ons uiteraard welkom, 100% LGBT friendly. Alleenstaande mannen kunnen worden geweigerd. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de organisatie van I Love Kinky: infodesk@ilovekinky.nl

More info:
★ Facebook pagina: http://bit.ly/266QVaJ
★ Facebook besloten groep: http://bit.ly/1qNJ2GU
★ Website: www.ilovekinky.nl
★ Instagram: http://bit.ly/2mHVx7R
★ SDC: http://bit.ly/2ne9eMS

Gegevens

Datum: 31 augustus
Tijd: 21:00 - 23:59
Evenement CategorieParty

Locatie

Venue Name: Club Organza
Address: Laan van Duuring 1
Breukelen, Utrecht 3621 LH Nederland

+ Google Maps
Telefoon: 0346-252511

Organisator

Organizer Name: ILK
E-mail: