Home / 0
Laden Evenementen
26
augustus

26 augustus 2017 | I Love Kinky “The Kinky Mansion”

26 augustus 2017 @ 21:00 - 27 augustus 2017 @ 04:30
Laan van Duuring 1
Breukelen, Utrecht 3621 LH Nederland
  • Dit event is voorbij.

In de voetsporen van de meest bekende partyvilla ter wereld wordt Club Organza voor deze 8e editie omgetoverd tot een ware Kinky Mansion.

Hul jezelf in je meest sexy kinky outfit en laat je meevoeren in een walhalla van erotiek en verleiding in een prachtig en luxe decor.

In de 2 dancearea’s zullen verschillende muziekstijlen worden gedraaid. Onze top dj’s zullen stuk voor stuk zorgen voor een orgasme aan geluid. Ons entertainment gaat onze bezoekers gek maken met hun niets verhullende shows.

In de ruime speelruimtes op de eerste verdieping kun je je meest stoute dromen laten uitkomen, geprikkeld door al het moois wat je op dit feest zult gaan beleven. In de dancearea’s zijn meerdere comfortabele loungehoekjes aanwezig waar je je even rustig kunt terugtrekken.

De wensen van onze bezoekers zijn voor ons de belangrijkste leidraad. Betrouwbaarheid, respect, tolerantie en discretie zijn onze belangrijkste steekwoorden. ILK weet waar de echte openminded fetish en kinky liefhebbers van houden!

Ook SDC zal hierbij aanwezig zijn voor een Meet & Greet, met leuke gadgets, dus vergeet je bracelet niet!

Mensen van alle seksuele geaardheden zijn bij ons uiteraard welkom. Alleenstaande mannen kunnen worden geweigerd. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de organisatie van I Love Kinky: infodesk@ilovekinky.nl .

 

Klik hier voor tickets

⚜ ** Think sexy, be sexy! ** ⚜

Gegevens

Begin: 26 augustus 2017 @ 21:00
Einde: 27 augustus 2017 @ 04:30
Evenement CategorieParty

Locatie

Venue Name: Club Organza
Address: Laan van Duuring 1
Breukelen, Utrecht 3621 LH Nederland

+ Google Maps
Telefoon: 0346-252511

Organisator

Organizer Name: ILK
E-mail: