14 december 2019 | Villa X

Home / 14 december 2019 | Villa X
14 december 2019 | Villa X

Datum/Tijd
Date(s) - 14/12/2019 - 15/12/2019
21:00 - 03:00

Locatie
Club Organza

Categorieën


Villa X: niet voor doetjes, wel voor doeners!

Dit Villa X Event is een zéér actieve party. Ouderwetsch “happy hardcore” swingen met dansen, sjansen en vooral lekker veel erotische actie. Elk stel of single dame is welkom (na aanmelding). Barhangers, muurbloempjes en “alleen kijken en bekeken worden” modepoppetjes zijn zeker ook welkom maar voor die groep mensen is deze party misschien iets minder geschikt. Erotiek en pure partypret voeren de boventoon.

Dus zijn jullie échte doeners en houden jullie bovendien van heerlijke classics, dance- en trancebeats? Geil genieten met de meest open-minded en relaxte sexy stellen en singles? Swingen tot in de kleine uurtjes op de dansvloer én op de matrassen? Dan is dit dé party voor jullie!

Villa X is voor iedereen, van bakker tot bankier en van minister tot melkboer. Leeftijd? Dat is maar een cijfertje en je bent nooit te oud voor een goed feestje, toch?

Uiteraard geldt voor iedereen, stel, dame of heer: In “Villa X” kan (bijna) alles maar niets moet!.

Villa X: Alleen de beste beats uit de booth!

Zoals jullie van ons gewend zijn ritselen wij altijd de beste DJ’s voor opwindende beats. De line-up bestaat momenteel uit ons DJ Collective “Double DP”, DJ Danny en Pimzz. Mogelijk voegen we nog enkele roekeloze “rookies” aan de line-up toe.

Jullie kunnen swingen op “ge-trance-formeerde” classics, dance, trance en club met een vleugje Cap d’Agde en een snufje Ibiza-style. Opzwepende beats voor een onvergetelijke avond en nacht.

We willen natuurlijk ook graag dat onze gasten naast de horizontale interactie ook een leuk gesprek kunnen voeren, dus het volume is in bepaalde delen van de club (bovenverdieping en outdoor area) beperkt tot “gezellig aanwezig”.

“Oelala”! Lekkers voor de ladies (and gentlemen)!

Naast de vele spannende single dames die hun weg naar onze parties weten te vinden laten wij, op speciaal verzoek, ook een paar uitgekozen single heren toe.

De 3 á 4 aanwezige gigolo’s zijn speciaal door onze digi-doorbabe Miss X geselecteerd. Alleen de leukste, netste en lekkerste mannen dus. De gigolo’s zijn gekozen omdat ze zich bewezen hebben bij eerdere parties en zullen zelf nooit actief een dame of stel benaderen maar alleen op jullie verzoek contact maken. Zij staan klaar om jullie van een drankje te voorzien, een kleine rondleiding of uitleg te geven en, indien gewenst, jullie intieme wensen te vervullen.

Stellen kunnen een single man (huisvriend) voordragen voor deelname als trio. Deze heeft echter alleen op strikte voorwaarden en na toestemming van Miss X toegang. Neem contact op met Miss X voor meer informatie en toegangsprijs. Single heren kunnen zich voor deze party niet zelf aanmelden.

Villa X: Venue, time, pricing & more

Villa X is een exclusieve besloten party in een discrete en veilige setting. Jullie privacy staat bij ons voorop. Aanmelden is dus verplicht.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN VIA ONZE WEBSITE (www.villax.nl)! ➤

 

Stellen (M/V) zonder aanmelding aan de deur hebben alleen toegang bij voldoende plek, dus wij adviseren om altijd vooraf aan te melden. Single heren zonder uitnodiging van Miss X aan de deur worden altijd geweigerd. Aanmelden gaat snel en makkelijk via de aanmeldbuttons op deze pagina. Lukt aanmelden via de website niet? Neem dan via deze email link contact met ons op. Ons mailadres staat ook onderaan deze pagina.

Na jullie aanmelding ontvangen jullie een bevestigings-email en alle belangrijke info over route, huisregels enz.

Je kunt na aanmelding in het vervolgscherm aangeven of je Early Bird kaarten met € 10,00 korting wil aanschaffen. ?

  • Venue: Club Organza – Breukelen
  • Tijd: Zaterdag 14 december 2019 van 21.00 uur tot … uur
  • Entree stel M/V: Early Bird voorverkoop € 30,00* | Aan de deur: € 40,00
  • Entree single dame: Early Bird voorverkoop € 10,00* | Aan de deur: € 20,00
  • Entree trio M/V/V: Early Bird voorverkoop € 40,00* | Aan de deur: € 50,00
  • Entree trio M/M/V en single heer: Alleen mogelijk met toestemming van Miss X. Zonder enige uitzondering is de entree voor een single man of voor de extra man bij een trio standaard € 75,00 bij Villa X.
  • Minimale barbesteding: € 10,00 per stel en/of single en € 20,00 bij trio.
  • Dresscode: “Feel Hot & Sexy”, dresscode vanaf aanvang

* Stellen en dames die ook de “Greedy Girls GB Party” (meer info via deze link) op vrijdag 13 december bezoeken (dus de dag vooraf) krijgen op beide avonden gratis entree! Je hoeft je dan alleen maar voor beide party’s vooraf aan te melden.

Bij de entreeprijs is een heerlijk home-made fingerfoodbuffet, welkomstbubbels bij entree, TOP DJ’s, snoep, ijsjes en gebruik van alle clubfaciliteiten (incl. condooms) inbegrepen. Alleen jullie drankjes zijn voor eigen kosten. Indien onze masseuse aanwezig is (niet altijd het geval) kun je hier ook gratis van genieten. Roken is mogelijk in de aangewezen besloten rook- en relaxruimte. Alleen safe sex. Geen betaalde dames aanwezig. Het is ook niet toegestaan om een financiële vergoeding te vragen voor seksuele diensten