Back to Basic

Home / Back to Basic
Back to Basic

Datum/Tijd
Date(s) - 08/10/2022 - 09/10/2022
20:00 - 02:00

Locatie
Club Organza

Categorieën


Zaterdag 8 Oktober

Als (bijna) iedereen weer terug is van de vakantie en allemaal weer aan het werk is, is het natuurlijk heerlijk om even de dagelijkse routine te doorbreken met een avond op het actiefste en lekkerste swingersfeest in de Benelux. Wij staan op 8 Oktober weer helemaal klaar om jullie een heerlijke avond van BackToBasic te bezorgen.
We leggen jullie op onze avond volledig in de watten met lekkere hapjes, koude en warme snacks, sushi, leuk (bar-)personeel en het leukste publiek wat je maar kan vinden.
We kleden de club aan en zorgen ervoor dat er een intieme sfeer is, dansbare muziek voor op de dansvloer, maar ook nog ruimte voor gezellig socializen en verkennen en aftasten.

Voor wie ons nog niet kent:
BackToBasic staat voor feestjes met een gezellig maar even zo geile sfeer. Je komt bij ons alleen stellen en single dames tegen. Drugs gebruik is bij ons een absolute no-go en liefhebbers daarvan zijn dan ook absoluut niet aan het juiste adres. Er zijn genoeg andere feestjes voor Ruimtevaarders en Plafondstaarders.
Bij ons geldt bij binnenkomst al de dresscode sexy. Dus geen fluitje of afgezaagd liedje wanneer je je moet gaan omkleden. Iedereen loopt al vanaf het begin sexy te wezen.
Het team van BackToBasic loopt de hele avond rond met hapjes, snacks en fruit, om jullie van de nodige brandstof en afkoeling te voorzien. En natuurlijk kunnen jullie met al je vragen bij hun terecht. Ook zijn onze feestjes lekker laagdrempelig en daarom uitermate geschikt voor mensen die hun eerste stapjes in de swingerswereld (willen) zetten en ons team zorgt er voor dat jullie je als nieuwelingen, direct op je gemak zullen voelen. En ze kunnen jullie natuurlijk ook van tips voorzien hoe je dat ene sexy stel kan verleiden.
Kortom een vreselijk gezellig en geil avondje om mee te maken.

De locatie van 8 Oktober is Club Organza ( www.cluborganza.nl ), een mooie grote club met 2 verdiepingen vol erotisch speelplezier, fijne dansvloer met podium, danspaal, danskooi, en een grote bar.
Uiteraard is er ruimte om even lekker te douchen en in de erotische ruimtes zorgen we ervoor dat alle benodigdheden aanwezig zijn. Beneden in “de tuin” staan 2 massagetafels met massageoliën. Ook staan er zitjes voor als je even bij moet komen of alleen even wil kijken naar alle andere sexy stellen.

Kortom: Meld je aan voor het geilste, actieve swingersfeestje van Nederland!

Verdere vragen kun je altijd mailen naar info@Backt0basic.nl