ERO FEESTJES XXL

Home / ERO FEESTJES XXL
ERO FEESTJES XXL

Datum/Tijd
Date(s) - 01/11/2019 - 02/11/2019
21:00 - 03:00

Locatie
Club Organza

Categorieën


“Sluts & Studs XXL The Autumn Edition”

1 november 2019 VA. 21.00 UUR
BESLOTEN PARTY – AANMELDEN VERPLICHT

Aanmelden: www.erofeestjes.nl

De beruchte “Sluts & Studs XXL” party in Club Organza: drukker, heter en actiever dan ooit!
Zien we elkaar op de leukste en actiefste orgie die je ooit zal meemaken in Nederland en omstreken?
Er is voor deze party altijd enorm veel belangstelling van actieve stellen, stoute single dames en natuurlijk een leuk aantal lekkere heren.
We gaan weer heerlijk los met z’n allen! Wij zijn er klaar voor. Jullie ook?
Deze XXL happy hardcore party is befaamd bij veel ervaren swingers en swingles. Dé doenersparty voor de dames en stellen die genieten van een mannetje meer tijdens het spel.
Onze doorbabe Miss X zoekt en selecteert natuurlijk ook weer potente heren ter verhoging van de feestvreugd zodat jullie in een besloten, discrete en veilige omgeving zorgeloos met alleen de allerleukste mannen kunnen feesten.
Ook nieuwe stellen en singles zijn van harte welkom om kennis te maken met dit unieke Erofeestje. Ons motto is “niets moet, (bijna) alles mag”. Wij kijken nergens meer gek van op. Aanmelden kan nu al.
We gaan jullie weer verrassen met vele extra’s zoals jullie van ons gewend zijn. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van gratis bubbels bij de ontvangst en voor alle (nog) niet-leden van SDC 3 maanden gratis full member lidmaatschap bij de grootste swingers- en singles community op internet.

En naast alle actie is er natuurlijk ook ruimte voor fun, een babbeltje met de overige gasten aan de bar, lekker dansen en sjansen op de heerlijke dance en trancebeats van onze DJ’s en smullen van heerlijke home-made hapjes van onze catering.
Wacht niet tot het laatste moment met aanmelden want we hebben voor deze party slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar!
Alle info over deze heerlijke party kun je hier op onze eigen website lezen. Daar is ook onze agenda voor 2019 te vinden.
SINGLE MANNEN ZIJN OOK WELKOM:
Ook alleengaande mannen zijn welkom bij Erofeestjes! Want de stellen en dames komen juist bij ons om te genieten van een mannetje meer. Voor single mannen is deze party dus een exclusieve gelegenheid om als een ware gigolo de vele dames te kunnen verwennen. Wij werken met een selectie door onze eigen digi-doorbabe Miss X en alleen na aanmelding en goedkeuring krijg je toegang.

Aanmelden kan nu via de website: www.erofeestjes.nl.
Entreeprijzen (excl. drankjes, incl. catering):
Single heren (alleen op aanmelding!): € 50,00
Stellen met aanmelding: € 30,00
Stellen zonder aanmelding: € 40,00
Single dames: gratis entree

website voor info en aanmelden: www.erofeestjes.nl