Erofeestjes

Home / Erofeestjes
Erofeestjes

Datum/Tijd
Date(s) - 04/12/2022
14:00 - 19:00

Locatie
Club Organza

Categorieën


  • Zondag 4 december 2022 va. 14.00 tot 19.00 uur
  • Venue Club Organza, Breukelen
  • Stellen: € 70,00 | Single dame: € 35,00
  • Entree single man: € 90,00
  • ALL-INCUSIVE! (excl. gedistilleerd)
  • BOVENVERDIEPING GESLOTEN!

Het is weer tijd voor Sunday Slutty Superfun!
Wij hebben wel weer zin in een feestje. Deze keer, op veler verzoek, op een exclusieve en unieke zondag. De “Sluts & Studs” party is het best bewaarde openbare geheim in swingend Nederland (en daarbuiten) en deze party gaat over de tong als “legendarisch”, “episch” en zelfs “A new way of swinging is born”. De reviews liegen er niet om.

Onze meest populaire en meest beruchte party met een lekker mannenoverschot voor de echte liefhebsters. Wij ontvangen jullie nog met een zoen en/of een welgemeende handdruk. Wij hebben er plezier in om onze bezoekers in de watten te leggen met persoonlijke aandacht, altijd te zorgen voor een veilige omgeving en een sfeer te maken waarbij iedereen zich direct thuis voelt.
Erofeestjes wordt vooral geleid door dames en dat is duidelijk merkbaar. Mede daarom bezoeken ook veel single dames onze party’s.

 

Direct aanmelden 

De club wordt weer een groot pretpaleis! We nodigen jullie uit om bij deze unieke hardcore swingers- en singles party te zijn! Dit is een besloten party dus vooraf aanmelden is verplicht.

De Sluts and Studs party is een beetje een vreemde eend in de bijt van erotische parties en houdt het midden tussen een swingende orgy, een actieve stellenparty en, voor de liefhebbers, een aan gangbang grenzende belevenis. Jullie kunnen alles zelf bepalen.
Wil je liever alleen met een ander stel een goede horizontale ontmoeting? Lekker doen, niemand valt je lastig. Wil je graag met meerdere mannen in de sling of het hemelbed goed verwend worden? Ook dat kan, mag en gebeurt. Wil je weleens ervaren hoe een keiharde XXXL aanvoelt? No problem.
Ook de mannen komen aan hun trekken met meerdere dames en met onze Bi-Bandjes beland je zomaar in een close-encounter met iemand van gelijke sekse. Voorop staat dat niets moet maar dat er wel alle ruimte is om je wensen te beleven.

Onbezorgd, onbeperkt en gewoon betaalbaar feesten met de leukste en lekkerste stellen en singles die wij maar kennen.
En dat in een van de bekendste clubs van Nederland met alle faciliteiten en gemakken die men als actief swinger kan wensen. Een werkelijk unieke ervaring!

Paren met paren, vrouwen met vrouwen, een heerlijk trio in welke vorm dan ook, een paar mannetjes meer erbij rondom de sling of duik in de heerlijke orgie op de grote matrasvloer. We hebben alles al voorbij zien komen. Jullie bepalen altijd zelf wat er wel en niet gebeurt. Zelfs voor de kijkers is er genoeg te beleven.
Geen afsluitbare kamertjes of een doolhof van hokjes maar gewoon lekker met z’n allen genieten van lekkere beats, gekreun, gekreun en heerlijke gillende orgasmes.

Zoals altijd feesten we in de sfeervolle Club Organza met gezellige en goedgevulde bar, lekkere loungebanken, heerlijke muzikale vibes van onze briljante DJs en natuurlijk de extra grote zachte vloer op het podium. Maar er is meer! We gaan jullie weer verrassen met vele extras.
Erofeestjes staat bekend om de vele actie en gewoon lekker schaamteloos los gaan. Maar vooral ook vanwege de strenge selectie van de single heren waardoor iedereen zich veilig en ongedwongen voelt. Wij zijn erg zuinig op onze gasten maar vooral op de (single) dames dus er is altijd extra toezicht om iedereen een onbezorgde avond te geven.

Aanmelden:

We hebben een besloten gastenlijst zodat we zeker weten dat de onderlinge sfeer optimaal is. Na plaatsing op de gastenlijst volgt er z.s.m. een definitieve uitnodiging met alle informatie. Check ook altijd de map spam of ongewenste mail!

Extra info voor single mannen:

Wij hebben geen open deurbeleid. Onze doorbabe Miss X selecteert vooraf de aangemelde heren en is altijd extra streng maar zeer rechtvaardig.
ER IS ZEER BEPERKT PLEK VOOR SINGLE MANNEN!
Pas bij een definitieve uitnodiging kun je deelnemen. Zorg altijd voor een duidelijke en recente foto bij je aanmelding. Geen dickpics en geen geblurde gezichten. Wij gaan zeer discreet om met je foto dus geen zorgen.