Erofeestjes ‘Sluts & Studs Party’: niet voor doetjes, wel voor doeners!

Home / Erofeestjes ‘Sluts & Studs Party’: niet voor doetjes, wel voor doeners!
Erofeestjes 'Sluts & Studs Party': niet voor doetjes, wel voor doeners!

Datum/Tijd
Date(s) - 24/01/2020 - 25/01/2020
21:00 - 02:00

Locatie
Club Organza

Categorieën


De Erofeestjes ‘Sluts & Studs Party’ is een zéér actieve besloten party. Ouderwetsch “happy hardcore” swingen, dansen, sjansen en vooral lekker veel erotische actie. Elk stel, single dame is welkom. Omdat dit een besloten party is vragen we jullie om wel eerst aan te melden via onze website www.erofeestjes.nl.

Single mannen zijn beperkt welkom en worden altijd eerst geselecteerd door onze doorbabe Miss X, dus aanmelden is verplicht en er is alleen toegang na uitnodiging. Single mannen zonder uitnodiging worden altijd geweigerd.

LET OP: dit is geen parenavond maar speciaal voor liefhebbers van een (geselecteerd) mannetje of stoute single dame meer.

Barhangers, dansers, muurbloempjes en “alleen kijken en bekeken worden” modepoppetjes zijn zeker ook welkom maar voor die groep mensen is deze party misschien iets minder geschikt. Erotiek en pure partypret voeren de boventoon.

Dus zijn jullie échte doeners en houden jullie bovendien van heerlijke classics, dance- en trancebeats? Geil genieten met de meest open-minded en relaxte sexy stellen en singles? Swingen tot in de kleine uurtjes op de dansvloer én op de matrassen? Dan is dit dé party voor jullie!

De Erofeestjes is voor iedereen, van bakker tot bankier en van minister tot melkboer. Leeftijd? Dat is maar een cijfertje en je bent nooit te oud voor een goed feestje, toch?

Uiteraard geldt voor iedereen, stel, dame of heer: Bij Erofeestjes kan (bijna) alles maar niets moet!.

Top DJ’s: Alleen de beste beats uit de booth!

Zoals jullie van ons gewend zijn ritselen wij altijd de beste DJ’s voor opwindende beats. De line-up bestaat momenteel uit ons DJ Collective “Double DP”, DJ Danny en Pimzz. Mogelijk voegen we nog enkele roekeloze “rookies” aan de line-up toe.

Jullie kunnen swingen op “ge-trance-formeerde” classics, dance, trance en club met een vleugje Cap d’Agde en een snufje Ibiza-style. Opzwepende beats voor een onvergetelijke avond en nacht.

We willen natuurlijk ook graag dat onze gasten naast de horizontale interactie ook een leuk gesprek kunnen voeren, dus het volume is in bepaalde delen van de club (bovenverdieping en outdoor area) beperkt tot “gezellig aanwezig”.

“Oelala”! Lekkers voor de ladies (and gentlemen)!

Naast de vele spannende single dames die hun weg naar onze parties weten te vinden laten wij, op speciaal verzoek, ook geselecteerde single heren toe.

De single mannen zijn speciaal door onze digi-doorbabe Miss X geselecteerd. Alleen de leukste, netste en lekkerste mannen dus. Zij staan klaar om jullie intieme wensen te vervullen maar ook om gewoon een leuke avond mee te hebben..

Stellen kunnen een single man (huisvriend) voordragen voor deelname als trio. Single heren kunnen zich voor deze party ook aanmelden via onze website.

Venue, time, pricing & more

De ‘Sluts & Studs Party!’ is een exclusieve besloten party in een discrete en veilige setting. Jullie privacy staat bij ons voorop.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN VIA ONZE WEBSITE (www.erofeestjes.nl)! ➤

 

Stellen (M/V) zonder aanmelding aan de deur hebben alleen toegang bij voldoende plek, dus wij adviseren om altijd vooraf aan te melden. Single heren zonder uitnodiging van Miss X aan de deur worden altijd geweigerd. Aanmelden gaat snel en makkelijk via onze website. Lukt aanmelden via de website niet? Neem dan via deze email link contact met ons op.

Na jullie aanmelding ontvangen jullie een bevestigings-email en alle belangrijke info over route, huisregels enz.

In de bevestigings-email staat tevens een link waar je pre-sale kaarten met € 5,00 korting kunt aanschaffen.

  • Venue: Club Organza – Breukelen
  • Tijd: Vrijdag 3 januari van 21.00 uur tot … uur
  • Entree stel M/V: pre-sale € 25,00 | Aan de deur: € 30,00
  • Entree single dame: gratis
  • Entree single man: pre-sale € 55,00 | Aan de deur: € 60,00
  • Entree trio M/M/V: pre-sale € 75,00 | Aan de deur: € 90,00
  • Minimale barbesteding: € 5,00 per persoon.
  • Dresscode: “Feel Hot & Sexy”, dresscode vanaf aanvang.

Bij de entreeprijs is een heerlijk home-made fingerfoodbuffet, welkomstbubbels bij entree, TOP DJ’s, snoep, ijsjes en gebruik van alle clubfaciliteiten (incl. condooms) inbegrepen. Alleen jullie drankjes zijn voor eigen kosten. Indien onze masseuse aanwezig is (niet altijd het geval) kun je hier ook gratis van genieten. Roken is mogelijk in de aangewezen besloten rook- en relaxruimte. Alleen safe sex. Geen betaalde dames aanwezig. Het is ook niet toegestaan om een financiële vergoeding te vragen voor seksuele diensten