Erofeestjes-UITVERKOCHT

Home / Erofeestjes-UITVERKOCHT
Erofeestjes-UITVERKOCHT

Datum/Tijd
Date(s) - 24/11/2023 - 25/11/2023
20:00 - 01:00

Locatie
Club Organza

Categorieën


  • Vrijdag24 november 2023 va. 20.00 tot 01.00 uur
  • Venue Club Organza, Breukelen
  • Stellen: € 70,00 | Single dame: € 35,00
  • Entree single man: € 90,00
  • ALL-INCUSIVE! (excl. gedistilleerd)
  • BOVENVERDIEPING OPEN!

Onze meest populaire en meest beruchte doenersparty komt er weer aan! De lekkerste en actiefste swingers- en singles orgie van Nederland en omstreken! En we overdrijven niet. Vraag maar rond want Erofeestjes is uniek vanwege het strenge toegangsbeleid voor single heren, altijd goed toezicht, een veilige omgeving voor (single) dames en natuurlijk heel veel actie.
Dus onbezorgd en onbeperkt feesten met de leukste en lekkerste stellen en singles die wij maar kennen.
Een knalharde party met een lekker mannetje meer. Speciaal door onze strenge digi-doorbabe geselecteerd, voor de liefhebsters van wat leuke extra heren.

De club wordt weer een groot pretpaleis voor de dames en een snoepwinkel voor de heren! We nodigen jullie uit om bij deze unieke hardcore swingers- en singles party te zijn!
Op deze party maken we ook gebruik van de bovenverdieping. Dus lekker veel actie “all over the place” zoals jullie van ons gewend zijn. Een unieke en ongekende orgie.

 

Direct aanmelden 

Bij Erofeestjes moet niks en kan (bijna) alles! Paren met paren, vrouwen met vrouwen, een heerlijk trio in welke vorm dan ook, een paar mannetjes meer erbij rondom de sling of duik in de heerlijke orgie op de grote matrasvloer. We hebben alles al voorbij zien komen. Jullie bepalen altijd zelf wat er wel en niet gebeurt. Zelfs voor de kijkers is er genoeg te beleven.

Met relaxte, leuke en actieve stellen, een lekker aantal, door Miss X geselecteerde, single heren en stoute single ladies gaan we keihard los. Dit is een Erofeestje waar je bij moet zijn geweest. Vooral vanwege de vele positieve, open-minded mensen, de unieke sfeer en de bijzondere locatie is dit een feest dat je niet mag missen.

Zoals altijd feesten we in de sfeervolle Club Organza met lekkere loungebanken, de dansvloer met heerlijke muzikale vibes van onze briljante DJ’s en natuurlijk een extra grote “zachte vloer”, een heerlijke swing etc. Maar er is meer! We gaan jullie weer verrassen met vele extra’s en natuurlijk gratis welkomstbubbels.

We vinden het ook erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Onze feestjes zijn er voor alle stellen en singles, van nieuwsgierige beginners en actieve ontdekkers tot de hardcore full-swap ervaren stellen.

Aanmelden:

We hebben een besloten gastenlijst zodat we zeker weten dat de onderlinge sfeer optimaal is. Na plaatsing op de gastenlijst volgt er z.s.m. een definitieve uitnodiging met alle informatie. Check ook altijd de map spam of ongewenste mail!

Extra info voor single mannen:

Wij hebben geen open deurbeleid. Onze doorbabe Miss X selecteert vooraf de aangemelde heren en is altijd extra streng maar zeer rechtvaardig.
ER IS ZEER BEPERKT PLEK VOOR SINGLE MANNEN!
Pas bij een definitieve uitnodiging kun je deelnemen. Zorg altijd voor een duidelijke en recente foto bij je aanmelding. Geen dickpics en geen geblurde gezichten. Wij gaan zeer discreet om met je foto dus geen zorgen.