Errofeestjes-“Sluts & Studs Party”

Home / Errofeestjes-“Sluts & Studs Party”
Errofeestjes-"Sluts & Studs Party"

Datum/Tijd
Date(s) - 10/06/2022 - 11/06/2022
20:00 - 01:00

Locatie
Club Organza

Categorieën


“Sluts & Studs Party”

  • Vrijdag 10 juni 2022 va. 20.00 tot 01.00 uur
  • Venue Club Organza, Breukelen
  • Stellen: € 60,00 | Single dame: € 30,00
  • Entree single man: € 80,00
  • ALL-INCUSIVE! (excl. gedistilleerd)

Onze meest populaire en meest beruchte party komt er weer aan! De lekkerste en actiefste swingers- en singles orgie van Nederland en omstreken! Onbezorgd en onbeperkt feesten met de leukste en lekkerste stellen en singles die wij maar kennen.
Een knalharde party met een lekker mannetje meer, speciaal voor de liefhebsters van wat leuke extra heren. De club wordt een groot pretpaleis! We nodigen jullie uit om bij deze unieke hardcore swingers- en singles party te zijn!

Bij Erofeestjes moet niks en kan (bijna) alles! Paren met paren, vrouwen met vrouwen, een heerlijk trio in welke vorm dan ook, een paar mannetjes meer erbij rondom de sling of duik in de heerlijke orgie op de grote matrasvloer. We hebben alles al voorbij zien komen. Jullie bepalen altijd zelf wat er wel en niet gebeurt. Zelfs voor de kijkers is er genoeg te beleven.

Met relaxte, leuke en actieve stellen, een lekker aantal, door Miss X geselecteerde, single heren en stoute single ladies gaan we keihard los. Dit is een Erofeestje waar je bij moet zijn geweest. Vooral vanwege de vele positieve, open-minded mensen, de unieke sfeer en de bijzondere locatie is dit een feest dat je niet mag missen.

 

Direct aanmelden 

Zoals altijd feesten we in de sfeervolle Club Organza met lekkere loungebanken, de dansvloer met heerlijke muzikale vibes van onze briljante DJ’s en natuurlijk een extra grote “zachte vloer”, een heerlijke swing etc. Maar er is meer! We gaan jullie weer verrassen met vele extra’s en natuurlijk gratis welkomstbubbels.

We vinden het ook erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Onze feestjes zijn er voor alle stellen en singles, van nieuwsgierige beginners en actieve ontdekkers tot de hardcore full-swap ervaren stellen.

Aanmelden:

We hebben een besloten gastenlijst. Na plaatsing op de gastenlijst volgt er z.s.m. een definitieve uitnodiging met alle informatie. Check ook altijd de map spam of ongewenste mail!
Staan jullie op onze gastenlijst maar kunnen jullie alsnog niet komen? Wees dan zo vriendelijk om ons ook even te informeren.

Extra info voor single mannen:

Wij hebben geen open deurbeleid. Onze doorbabe Miss X selecteert vooraf de aangemelde heren en is deze keer extra streng maar zeer rechtvaardig.
ER IS ZEER BEPERKT PLEK VOOR SINGLE MANNEN!
Pas bij een definitieve uitnodiging kun je deelnemen. Zorg altijd voor een duidelijke foto bij je aanmelding.