NXT EP Mini Festival

Home / NXT EP Mini Festival
NXT EP Mini Festival

Datum/Tijd
Date(s) - 28/05/2022 - 29/05/2022
20:00 - 04:00

Locatie
Club Organza

Categorieën


De zomer staat bijna voor de deur en de temperatuur loopt lekker op. Het is tijd voor lekkere cocktails, bbq, dansen en sjansen tot na dat de zon ondergaat.
Op 28 Mei vanaf 20.00 uur is het weer tijd voor een tropische editie. In de vooravond buiten chillen met een cocktail in de hand, lekkere bbq, inclusief vegan options terwijl de zon ondergaat. Buiten hebben we zowel een chill area en een aparte dans area voor de eerste uren waarna het binnen opengaat en we tot in de late uurtjes samen dansen op de lekkerste house, deep tech en techhouse.
Van onze line-up krijg je de garantie dat ze je de hele avond en nacht op de dansvloer houden. Shaking our hips op soulvolle, sexy, diepe en rauwe tunes. De line-up is verrassend en in de komende week maken we deze gaandeweg bekend. De eerste naam die zijn debuut maakt op onze events is Miguel O’Syrah.
De locatie is in Breukelen met een ontdeugend tintje. Het is een beetje hedonistisch, super gezellig en bovenal met een sound system dat ervoor zorgt dat je de diepe bassen van de muziek helemaal kunt doorleven.
Net als de vorige tropische edities kun je ook nu kiezen uit een ticket met BBQ of een regulier ticket.
Kies je voor BBQ dan is het wel zo fijn wanneer je tussen 20.00 uur en 21.30 aanwezig bent en betaal je voor een ticket met een goed opgemaakt bord; 40,- euro pp.
Zonder BBQ betaal je voor een ticket 25 euro.
We zien je graag met jouw leukste vrienden in club organza op 28 Mei.
Zorg dat je er op tijd bij bent want er is een beperkt aantal tickets beschikbaar voor deze Tropische mini festival editie!
Haal nu jouw ticket en we zien je op 28 Mei in Club Organza!
voor tickets: tibbaa.com/order/cnal3tlz2j