Greedy Girls Cum’Back

Home / Greedy Girls Cum’Back
Greedy Girls Cum'Back

Datum/Tijd
Date(s) - 04/09/2020 - 05/09/2020
21:00 - 02:00

Locatie
Club Organza

Categorieën


(vooraf aanmelden verplicht via www.erofeestjes.nl/aanmelden.php

  • 4 september 2020 va. 21.00 tot 02.00 uur
  • Venue Club Organza, Breukelen
  • Stellen: gratis | Single dame: gratis
  • Entree single man (na goedkeuring doorbabe): € 60,00
  • Minimale barbesteding en locker (verplicht) € 15,00 (per stel M/V of single)

* * * * *

DEZE PARTY IS ONDER VOORBEHOUD VAN TOESTEMMING DOOR DE OVERHEID I.V.M. DE CORONA MAATREGELEN. AANGEMELDE BEZOEKERS WORDEN TIJDIG GEINFORMEERD ALS DEZE PARTY ALSNOG GEANNULEERD MOET WORDEN.

* * * * *

De lekkerste en actiefste swingers- en swingles orgie van Nederland en omstreken gaat weer van start!

Een knalharde party met een lekker ‘mannetje meer’, speciaal voor de liefhebsters van wat leuke extra heren. De club wordt één groot pretpaleis! We nodigen jullie uit om bij deze unieke party te zijn!

Bij Erofeestjes moet niks en kan (bijna) alles! Paren met paren, een heerlijk trio in welke vorm dan ook, een paar mannetjes meer erbij of een heerlijke orgie op de grote matrasvloer. We hebben alles al voorbij zien komen. Jullie bepalen altijd zelf wat er wel en niet gebeurt.

Met relaxte, leuke en actieve stellen, een lekker aantal, door Miss X geselecteerde, single heren en stoute single ladies gaan we keihard los tot in de late uurtjes. Dit is een Erofeestje waar je bij moet zijn geweest. Vooral vanwege de vele positieve, open-minded mensen, de unieke sfeer en de bijzondere locatie is dit een feest dat je niet mag missen.

Zoals altijd feesten we in de sfeervolle Club Organza met gezellige en goedgevulde bar, lekkere loungebanken, heerlijke muzikale vibes van onze briljante DJ’s en natuurlijk een extra grote ‘zachte vloer’ op het podium. Maar er is meer! We gaan jullie weer verrassen met vele extra’s en natuurlijk gratis welkomstbubbels. En dat allemaal zonder extra entreekosten!

We vinden het ook erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Onze feestjes zijn er voor de actieve stellen en singles. Dus geen betaalde dames van plezier, geen foute mannen en geen verplichte nummertjes.

Meer info op www.erofeestjes.nl

Besloten party. Geen entree zonder uitnodiging.
Vooraf aanmelden verplicht via www.erofeestjes.nl/aanmelden.php