“Sluts & Studs” Anniversary Party

Home / “Sluts & Studs” Anniversary Party
“Sluts & Studs” Anniversary Party

Datum/Tijd
Date(s) - 18/09/2020 - 19/09/2020
21:00 - 02:00

Locatie
Club Organza

Categorieën


(vooraf aanmelden verplicht via www.erofeestjes.nl/aanmelden.php

  • 18 september 2020 va. 21.00 tot 02.00 uur
  • Venue Club Organza, Breukelen
  • Stellen: € 30,00 | Single dame: gratis
  • Entree single man (na goedkeuring doorbabe): € 60,00
  • Minimale barbesteding en locker (verplicht) € 15,00 (per stel M/V of single)

* * * * *

DEZE PARTY IS ONDER VOORBEHOUD VAN TOESTEMMING DOOR DE OVERHEID I.V.M. DE CORONA MAATREGELEN. AANGEMELDE BEZOEKERS WORDEN TIJDIG GEINFORMEERD ALS DEZE PARTY ALSNOG GEANNULEERD MOET WORDEN.

* * * * *

Erofeestjes en onze Hostess Miss J. zijn jarig en dat vieren we met een ‘Sluts & Studs Anniversary Party’. Voor het zoveelste jaar op rij geven wij het allerleukste, allergekste en ook het allergeilste doenersfeest van Nederland

Niet voor niets heten wij Ero-FEESTJES en die naam doen wij graag eer aan. Bij ons is elke party een knalfeest zoals jullie nog niet eerder meemaakten.

Voor deze verjaardags-editie trekken we weer alle registers open dus hebben we ook weer een leuke verrassing voor jullie klaar staan. En door onze DJ’s worden jullie ook weer op heerlijke sexy beats getracteerd.

Een echt 100 actief doenersfeestje zoals jullie dat van ons verwachten. De ‘Sluts & Studs’ party is ons populairste feest met altijd veel aanloop dus wacht niet te lang met aanmelden. Het dak gaat er weer af met veel actieve dames, stellen en meerdere single heren. Dus extra fun voor de dames onder ons die eens lekker los willen gaan met een mannetje meer. Maar natuurlijk ook in een leuke relaxte atmosfeer met de vertrouwde Erofeestjes gezelligheid.

Een heerlijk happy doeners feestje, maar wel een feest zonder perse moeten. Jullie bepalen natuurlijk altijd zelf wie, wat, waar etc. Veel mag maar zeker niets moet. Dit wordt een geweldig gezellige en vooral geile orgie die zijn weerga niet kent.

 

Meer info op www.erofeestjes.nl

Besloten party. Geen entree zonder uitnodiging.
Vooraf aanmelden verplicht via www.erofeestjes.nl/aanmelden.php