Villa X – Limited Lockdown” Exclusive party – Limited Access!

Home / Villa X – Limited Lockdown” Exclusive party – Limited Access!
Villa X - Limited Lockdown" Exclusive party - Limited Access!

Datum/Tijd
Date(s) - 15/08/2020 - 16/08/2020
21:00 - 02:00

Locatie
Club Organza

Categorieën


Wij zijn intussen weer volledig vergund om party’s te organiseren. Uiteraard zijn alle voorzorgsmaatregelen in de club genomen.

Deze party is echter onder voorbehoud en gaat alleen door als tussentijds geen aangepaste of strengere maatregelen gaan gelden.

Aanmelden is vanaf nu mogelijk maar de kans bestaat dat wij alsnog een party moeten annuleren.

Wij laten dit dan uiteraard tijdig weten.

***********

 

  • Zaterdag 15 augustus 2020 va. 21.00 tot 02.00 uur
  • Besloten party en Limited Access – Vooraf aanmelden verplicht via deze link.
  • Single mannen na selectie beperkt welkom
  • Lees meer over aanmelden en voorverkoop op villax.nl.

 

MISS X EN TEAM EROFEESTJES HETEN JULLIE VAN HARTE WELKOM IN “VILLA X”!

 

Een puur pretpaleis van genot over drie verdiepingen spanning, sex en plezier! Oa. partyzone met TOP-DJ’s, lichtshow, loungecorners, outdoor-area, swingersspace (sling, gloryholes, hemelbedden enz.) en “De zolder der Zonden” (voor kinky BDSM lovers).

 

“Villa X” is gebouwd op een fundament van erotiek en spanning, opgemetseld door de meest actieve swingers & swingles en afgetimmerd met heerlijke trance & dancebeats van de beste DJ’s en gevaarlijk goede “rookies” achter de draaitafels.

 

Op zaterdag 15 augustus 2020 pikt Erofeestjes met “Villa X, Limited Lockdown” de draad weer op in Club Organza met hun beruchte Summer Event.

 

Deze exclusieve besloten party is alleen toegankelijk voor stellen en single dames en ‘limited’ tot maximaal 100 bezoekers. Reserveren is verplicht (i.v.m. de corona maatregelen) Een echte dance- en doenersparty voor actieve stellen en stoute ladies. Voelen jullie je aangesproken? Dan staan de deuren van “Villa X” op 15 augustus voor jullie open!

 

Wie Erofeestjes een beetje kent weet dat wij alleen de allerbeste feesten organiseren met de meeste actie, de beste beats, de leukste mensen én, niet onbelangrijk: de altijd lekker lage entree(*)!

 

Dit Villa X Event is een zéér actieve party. Ouderwetsch “happy hardcore” swingen, sjansen en vooral lekker veel erotische spanning. Erotiek en pure partypret voeren de boventoon.

 

Dus zijn jullie échte doeners en houden jullie bovendien van heerlijke classics, dance- en trancebeats? Kinky genieten met de meest open-minded en relaxte sexy stellen en singles? Swingen tot in de kleine uurtjes op de spannende plekjes in de club? Dan is dit dé party voor jullie!

 

Uiteraard geldt voor iedereen, stel, dame of heer: In “Villa X” kan (bijna) alles maar niets moet!

 

Zoals jullie van ons gewend zijn ritselen wij altijd de beste DJ’s voor opwindende beats. De line-up bestaat momenteel uit ons eigen DJ team. Mogelijk voegen we nog enkele roekeloze “rookies” aan de line-up toe.

 

Jullie kunnen swingen op “ge-trance-formeerde” classics, dance, trance en club met een vleugje Cap d’Agde en een snufje Ibiza-style. Opzwepende beats voor een onvergetelijke avond en nacht.

 

We willen natuurlijk ook graag dat onze gasten naast de horizontale interactie ook een leuk gesprek kunnen voeren, dus het volume is in bepaalde delen van de club (bovenverdieping en outdoor area) beperkt tot “gezellig aanwezig”.

 

Naast de vele spannende single dames die hun weg naar onze parties weten te vinden laten wij, op speciaal verzoek, ook een paar uitgekozen single heren toe.

 

De enkele aanwezige single mannen zijn speciaal door onze digi-doorbabe Miss X geselecteerd. Alleen de leukste, netste en lekkerste mannen dus. Deze heren zijn gekozen omdat ze zich bewezen hebben bij eerdere parties en zullen zelf nooit actief een dame of stel benaderen maar alleen op jullie verzoek contact maken.

 

Stellen kunnen een single man (huisvriend) voordragen voor deelname als trio(**). Deze heeft echter alleen op strikte voorwaarden en na toestemming van onze doorbabe Miss X toegang. Neem contact op met Miss X voor meer informatie en toegangsprijs. Single heren kunnen zich voor deze party niet zelf aanmelden.

 

Aanmelden gaat snel en makkelijk via de SDC party-agenda en/of onze website www.villax.nl of www.erofeestjes.nl

Na jullie aanmelding ontvangen jullie een bevestigingsmail en alle belangrijke info over route, tijden en prijs.

 

*early-bird korting dmv een persoonlijke code die wij u sturen en na aanmelden via SDC of VillaX.nl , SDC bracelet korting geldt niet in combinatie met deze early-bird korting.

 

** Let op: aangemelde stellen kunnen een single man (huisvriend) voordragen voor deelname.

Deze heeft echter alleen op strikte voorwaarden en na toestemming toegang. Neem contact op met missx@erofeestjes.nl voor meer informatie. Single heren kunnen zich voor deze party niet zelf aanmelden.