Erofeestjes *X-treme Greedy Girls*

Home / Erofeestjes *X-treme Greedy Girls*
Erofeestjes *X-treme Greedy Girls*

Datum/Tijd
Date(s) - 31/05/2024 - 01/06/2024
20:00 - 01:00

Locatie
Club Organza

Categorieën


X-treme Greedy Girls

  • Vrijdag 31 mei 2024 va. 20.00 tot 01.00 uur
  • Venue Club Organza, Breukelen
  • Stellen: € 80,00 | Single dame: € 40,00
  • Entree single man: € 95,00
  • ALL-INCLUSIVE! (excl. gedistilleerd, borg lockersleutel € 10,00)
  • ALLE VERDIEPINGEN ZIJN OPEN!

De “X-treme Greedy Girls” is een party zoals alleen wij die kunnen geven. Met heerlijke opwindende, botergeile, bloedmooie vrouwen.(oordeel zelf). Dit zijn geen betaalde dames die hun kunstje komen doen voor de centjes maar gewoon echte liefhebsters die verlangen naar lekker veel mannen om goed verwend te worden.

De nympho’s hebben maar één doel: zo geil mogelijk en zo vaak mogelijk sex hebben. Deze meiden willen heel veel mannenvlees. En daarom zoeken wij ook heel veel mannen. Niet zomaar een paar extra kerels want deze nympo’s vragen om grote aantallen, veel actie en natuurlijk veel “mannenpap”!

De X-treme versie van Greedy Girls is niet voor de faint-hearted maar voor de echte liefhebbers van harde gangbang, bukkake, DP, anal, deeptroath enz. Vergeet Pornhub en Youporn! Jouw kneiterharde porno fantasie kun je gewoon life beleven.

 

Direct aanmelden 

Info voor stellen en dames:

Een wens van vele dames en stellen kan uitkomen! Een echte gangbang in een veilige omgeving met alleen vooraf streng geselecteerde heren. Dus jij bent als vrouw deze keer niet de prooi maar zelf de jager omringd door de meest begeerlijke mannen, allemaal beschikbaar voor al jouw wensen. Een unieke ervaring!
Onze ervaren doorbabe kiest speciaal voor jullie alleen de lekkerste kerels zodat je altijd onbezorgd kunt genieten. Wij zorgen voor de juiste balans tussen de dames en heren, dus genoeg keuze uit leuke mannen maar ook geen overweldigend aantal extra mannen. Geen vreemde snuiters, geen nare sujetten en zeker geen onrespectvolle heren.
Er is vanwege het thema zeer beperkt plek voor dames en stellen. Zo kunnen wij het juiste aantal goed geselecteerde mannen garanderen. Geef je dus tijdig op als je wilt deelnemen.

Fantaseer je als vrouw over een gangbang maar durf je de drempel nog niet over? Meld je dan ook zeker aan en kom gewoon eens kijken hoe een echt actieve, leuke en respectvolle gangbang bij Erofeestjes is. Niets moet en niets is verplicht! Wie weet durf jij daarna de stap naar pure lust en genot ook te zetten?

Info voor single heren:

Deze party is de populairste party van Erofeestjes. Het aantal aanmeldingen van single mannen is vele malen groter dan het aantal plekken.

Dus heren: zorg bij je aanmelding altijd voor een goede foto en geef een korte motivatie. Onze doorbabe Miss X legt aanmeldingen zonder foto en/of zonder motivatie doorgaans onder op de stapel.

Dit zijn de hongerige vrouwen waar iedere man van droomt, veeleisende, hebberige dames die nooit genoeg hebben! Dé party voor dames en heren die meer-meer-NOG MEER willen. Boordevol actie maar altijd met respect en plezier.

En nee, dit zijn geen ingehuurde krachten die hun kunstje voor centjes komen doen of dames die eigenlijk al over hun top heen zijn en liever aan de bar dan aan een piemel hangen. Maar echte actieve, beeldschone en ervaren Milfs, van rank en petit tot rondborstig en ervaren, die helemaal los willen gaan. Stuur nu je aanmelding en wie weet nodigt Miss X jou uit voor deze unieke ervaring met échte liefhebsters. Heb jij de looks, skills & experience om deze meiden te geven wat ze verlangen? Is safe sex voor jou vanzelfsprekend? Ben jij die frisse en fruitige vent die waarmaakt wat hij belooft? Dan zoeken wij jou!

Extra lage entree voor iedereen!

Je betaalt als single man bij ons geen belachelijke prijs van € 200 (ja, dat bestaat ook), geen € 150, geen € 125, maar gewoon een normale entreeprijs van € 95,00 ALL-INCUSIVE! Ook voor stellen en single dames hebben we de meeste scherpe entreeprijs en toch maximaal genot. En niet te vergeten: de meest veilige omgeving met zeer goed toezicht.

Nou? Waar wacht je op? Meld je nu aan en wie weet sta jij straks op deze heerlijke relaxte gangbang. Doen!