Over

Home / Organza / Over

Over Club Organza

Club Organza

Club Organza is een begrip geworden in uitgaansland en staat bekend om zijn after party’s. Met name de Morning Mission op zondag vanaf 06:00 uur is bekend door heel Nederland.

Van heinde en verre komen partypeople naar Breukelen om nog verder te feesten na de verschillende grote en kleine party’s door heel Nederland. Er zijn echter ook steeds meer mensen die na een goede nachtrust de stoute schoenen aantrekken, de partykleding aandoen en een zondag gaan feesten.

Per feest heeft Club Organza een strikte dresscode, zie hiervoor onze agenda. Ook op vrijdag en zaterdag heeft Club Organza een divers aanbod van feesten, zowel in eigen beheer als door derden. Zie dan ook de ‘agenda’ op deze site.

Op de Morning Mission is het niet mogelijk om als heer alleen Organza te bezoeken. Heren die alleen komen zullen resoluut worden geweigerd.

Wist u dat…

  • Gratis toegang op je verjaardag – Iedereen die op zondag de Morning Mission bij ons bezoekt, en in de afgelopen week jarig was krijgt van ons een gratis entree, dus weer een reden meer om je verjaardag bij ons te vieren. Wel vragen wij om bewijs, dus even een legitimatie meebrengen.
  • Club Organza pay card – Bij ons betaal je de consumpties met een pay card. Deze kan je gewoon in je bezit houden en zelfs op naam zetten Het tegoed dat op je kaart staat blijft op je kaart staan t/m 2 jaar na je laatste bezoek aan Organza. Daarna vervalt het tegoed. Let op: Na een feest kan je je kaart ook weer inleveren en het tegoed wat nog op de kaart staat krijg je gewoon terug.
  • Flyeren – Flyeren op ons parkeerterrein en de toegansweg is verboden.
  • Gevonden voowerpen – Terug te krijgen of af te geven zijn aan de balie
  • Huren Organza – Wil je zelf een feest/verjaardag geven? Vraag naar de mogelijkheden en misschien bepaal jij wel binnenkort welke DJ,s komen draaien.
  • Huisregels – Iedereen hoort op de hoogte te zijn evan onze huisregels. Deze zijn te vinden bij de luifel voordat je Club Organza binnenkomt.