Party40Down

Home / Party40Down
Party40Down

Datum/Tijd
Date(s) - 11/02/2023 - 12/02/2023
21:00 - 03:00

Locatie
Club Organza

Categorieën


Nieuw jaar, nieuwe feestjes!!! Uiteraard gaan we in 2023 weer net zo hard ons best doen om heerlijke feestjes met en voor jullie te organiseren. We trappen het nieuwe jaar af met een heerlijk feestje in Club Organza met mooie, sexy en jonge mensen die er net zoals wij, heel veel zin in hebben.
Party40Down zijn swingerfeestjes voor stellen en single vrouwen tot en met 40 jaar die zin hebben in een avondje feesten met gelijkgestemden. Wij zorgen ervoor dat jullie deze avond niks te kort komen en komen de hele avond langs met hapjes, snacks en fruit.
Party40Down heeft een groot ledenbestand met mooie en jonge stellen die weten hoe ze een geil feestje moeten maken. En door onze ervaren maar oh zo lieve en relaxte leden is Party40Down ook het ideale feestje voor jonge stellen die hun eerste stapjes in deze erotische wereld willen zetten. Wij als organisatie vinden het heel belangrijk dat beginnende stellen een hele fijne “eerste keer” hebben en we begeleiden jullie dan ook graag op deze avonden. Zo kunnen de first-timers een half uurtje eerder komen om, in alle rust, de club te bekijken en we beantwoorden al jullie vragen en we leggen uit hoe het een beetje werkt en wat jullie kunnen verwachten.

Hebben jullie interesse om een keer met ons mee te feesten, meld je dan aan op de gastenlijst en dan zien we jullie graag!

Liefs van het Party40Down-team