Party40down

Home / Party40down
Party40down

Datum/Tijd
Date(s) - 12/08/2022 - 13/08/2022
20:30 - 03:00

Locatie
Club Organza

Categorieën


De feestjes van Party40Down zijn druk bezocht en we merkten dat we steeds meer behoefte was naar elke maand een feestje van Party40Down. Daarom hebben we voor jullie een extra feest gepland in Augustus! 12 Augustus houden we daarom de Party40Down Friday Edition! Want hoe kan je het beste je werkweek afsluiten en het weekend beginnen? Door lekker jezelf te kunnen zijn op onze geile en sexy feestjes samen met alle andere sexy, jonge stellen natuurlijk!

Wat is Party40Down?

Wij organiseren feestjes, speciaal voor de jongeren (tot 40 jaar) die graag deelnemen aan actieve swingersfeestjes. Er is bij ons ruimte om lekker te dansen, te socializen, drankjes te doen én natuurlijk 2 verdiepingen met veel plek voor sexy erotiek.
De organisatie zorgt ervoor dat jullie de hele avond voorzien worden van lekkere snacks en hapjes, zodat jullie niets te kort komen.
Party40Down heeft ook een streng antidrugsbeleid en zorgt zo voor een actievere sfeer maar ook een veiligere omgeving voor de stellen die hun eerste stapjes in de swingerswereld.
Voor de beginnende stellen doen we de deuren een half uurtje eerder open, zo kunnen we jullie op het gemak rondleiden, uitleggen hoe “het werkt”, wat je kan verwachten en om al jullie vragen te beantwoorden. Daarnaast hebben jullie dan ook nog even de tijd om met de andere beginners te acclimatiseren.

Kortom het gezelligste en geilste feestje met de knapste feestgangers van Benelux!

Aanmelden doe je op SDC via ons Party40Downprofiel (nog geen lid van SDC? Met onze promocode 25061 krijg je een maandje gratis toegang)
Of via mail: Info@party40down.nl
Mochten jullie zijn aangemeld en onverhoopt toch niet kunnen, meldt je dan tijdig af (uiterlijk de dag voor de party), zodat mensen op de reservelijst instaat worden gesteld om wel deel te nemen.

Mochten jullie nou zin hebben gekregen in dit feestje, maar jullie zijn ouder dan 40? Met BackToBasic zorgen wij voor dezelfde leuke avonden, maar dan zonder leeftijdsgrens.
Kijk voor meer informatie op ons SDC-profiel BackToBasic of op www.BackT0Basic.nl