DJ SIS & SEB

Home / DJ SIS & SEB

DJ SIS geboren 28-11-1978 in Leiden als Jessica Helfensteyn.

Muziek was bij ons in de familie het doel, ik kom uit een hele muzikale familie, mijn opa en zijn broers speelde jaren in een band. Mijn vader is ook een drummer en heeft altijd in een band gespeeld. Doordat mijn vader zijn drumstel thuis had drumde ik als kind mee. Dus muziek zit bij ons in de genen. De passie voor muziek is altijd gebleven van nummers uit de top 40 opnemen op een cassette bandje tot aan het mixen van muziek op de draaitafels nu. Ik heb een tijdje met het idee rond gelopen om hier iets mee te doen, toen Sebastiaan en ik samen achter de bar stonden en wij het één en ander besproken,  hebben wij besloten om een DJ cursus te doen bij de DJ school Leiden. Dit liep erg lekker samen, zo zijn we samen verder gaan oefenen.

DJ SEB is op 15 november 1980 geboren als Sebastiaan Walen.

Muziek is Sebastiaan met de paplepel ingegoten en hij is dan ook al van jongs af aan bezig met muziek. Met een disco set in de slaapkamer begon zijn avontuur met cassettebandjes, vinyl, cd’s en uiteindelijk digitaal. Ook de disco set werd steeds verder uitgebreid en werd al snel te groot voor de slaapkamer. De slaapkamer werd verruild voor een drive-in waarmee hij samen met zijn vader door het land trok. School en bedrijfsfeesten, bruiloften en partijen, en uiteindelijk de grotere besloten feesten zoals bij de Koninklijke Industrieele Groote Club op de Dam in Amsterdam.

De drive-in werd ingeruild voor vrouw en kinderen, echter door het stappen is de passie voor muziek altijd gebleven. Toen Sebastiaan door omstandigheden werkzaam werd bij Club Organza is die passie alleen maar meer geworden. Samen met Jessica (DJ SIS) staat hij achter de bar en samen maken ze er altijd een feestje van. De passie voor muziek bleek wederzijds en een samenwerking was geboren. Samen werd er geoefend in de club en werd er een DJ cursus gevolgd om bekend te worden met de moderne apparatuur. Vele uren brachten zij samen door achter de decks.